Salong Artistas

Sofia Arteaga Belzu – Kristallhealing – Holistisk Hälsa

Hej allihopa
Jag vill meddela alla mina fina kunder och följare att jag slutar som nagelterapeut pga hälsoskäl.
Tråkigt, men jag ser det som en start på något nytt och ni som känner mig vet ju att jag älskar att utvecklas och få nya utmaningar.

Så snart kommer jag börja med lite andra behandlingar på salongen. Min plan som jag hade tidigare i år kraschade som sagt pga min hälsa.

Jag har därför under denna tid som jag varit borta från salongen börjat jobba med mig själv i olika läkande processer bl.a att lära mig hantera stress och ta hand om min kropp och själ. Tack vare det mår jag betydligt bättre idag än vad jag gjorde för bara några månader sedan. Vården är katastrof och jag väntar ännu på att få komma till en rehabgrupp som tydligen inte kommer bli av förrän nästa år.

I denna rehabilitering som jag givit mig själv har jag funnit något annat som jag under många år täckt över och inte velat kännas vid. Jag vet att jag sedan liten har haft både erfarenhet och kunskap inom det jag nu öppnat mig för. Tack vare den här tuffa perioden har jag insett att det är just det här jag ska hålla på med då jag fått så mycket tecken som kommit till mig utan att jag egentligen sökt det. 

Så från och med september så kommer jag ändra riktning helt. Kommer forfarande arbeta med färger, former och människor men inom något helt annat vilket är inom Holistisk hälsa som Certifierad Kristallhealer, Diplomerad Gua Sha facial and body detox massör och ljudterapeut.
Utbildningen jag går är en  yrkesutbildning som är godkänd av friskvårdsförbundet samt även är godkänt internationellt.
Som Certifierad Kristallhealer kommer jag arbeta med bl.a. blockeringar och obalanser  i chakra systemet, auran och energisträngar. Healingen kommer kunna göras på plats men även på distans med hjälp av kristaller och kristallnät.
Jag kommer att arbeta med hela människan för att lindra t.ex stress, släppa på jobbiga känslor, trauman man har haft (medvetna och omedvetna) eller dåliga vanor som i sin tur kommer leda er till en mycket bättre hälsa.

Kommer även erbjuda Gua sha behandlingar på ansikte och kropp som fungerar som ett dränage/detox av bl.a lymfsystemet för att få en komplett kroppslig och själslig behandling.
Ljudterapi utövas med bl.a gonggong och glasskålar och är en komplettering till mina behandlingar inom en snar framtid.

Snart kommer ni kunna läsa mer djupgående om de olika behandlingarna på vår hemsida salongartistas.se
Är inte riktigt klar med det än. Men håll utkik så uppdaterar jag här när det är färdigt.

Så välkomna till mig i höst och upplev något nytt som jag är först ut med i Uppsala. Man kommer kunna boka en kostnadsfri konsultation både på salongen och via video samtal för att se vilka behov man har som klient och arbeta ihop en bra plan till en bättre hälsa.

Eftersom kosten spelar en viktig roll även i den inre läkningen så har jag bestämt att utöver det jag presenterat här även kommer utbilda mig till Diplomerad Kost rådgivare så att jag kan arbeta med hela människan.
En utbildning som är godkänd och kvalitetssäkrad av kroppsterpeuternas yrkesförbund.

Jag har alltid älskat att arbeta med människor och är utbildad undersköterska i grunden. Att hjälpa människor är något jag fötts till och kommer fortsätta älska att göra hela mitt liv.
Jag ser verkligen fram emot att få träffa er på min nya resa. Är så glad att jag hittat något jag brinner för och att jag kan erbjuda er mina nya tjänster.
Har ni frågor så maila gärna till
Info@salongartistas.se
Vi ses i höst

Kristallhealing - Holistisk Hälsa

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top