Salong Artistas

Mr Bear Family Golden Ember

Classic Selection

Det som började som en idé om att ha samma doft i både skägg- och hårvård utvecklades snart till en serie inspirerad av klassiska barbershops. Classic Selection: Golden Ember är en unik serie från Mr Bear Family med egen doft och egna nyckelingredienser. Njut av det allra bästa som naturen har att erbjuda!

Skägg: Golden Ember

Du älskar ditt skägg, vi älskar ditt skägg. Vi tycker båda att ditt skägg förtjänar det allra bästa. Därför valde Mr Bear ut sina favoriter bland våra skäggprodukter och började omarbeta recepten. Han la till signaturingredienserna tistelolja och björklövsextrakt samt den numera populära Golden Ember-doften. Prova dem, du kommer inte att bli besviken.

Hår: Golden Ember

Hårsegmentet i Golden Ember har något för alla. Schampot och balsamet maximerar effekten av seriens signaturingredienser: tistelolja och björklövsextrakt. Stylingsprayen och pomadan har fått förfinade recept medan hårvaxet är en helt ny produkt.

Hud & Rakning: Golden Ember

Det är här som Mr Bears uppfinningsrikedom verkligen visar sig. Alla fyra produkterna i segmentet Hud & Rakning är helt nya. Men det som sticker ut här är parfymen. Med sin höga koncentration av parfymolja kommer doften att hålla hela dagen och komplettera de andra produkterna från Golden Ember-serien.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top