Salong Artistas

Kristallhealing är en behandling som utförs med äkta kristaller på kroppen för att lindra olika åkommor så som stress, sorg, ångest och emotionellt överväldigande. Men även för den som behöver en energiboost eller jorda sina energier i kroppen.

Behandlingarna utförs enskilt eller kombinerat med Soundhealing där vi spelar med levande instrument ihop med bakgrundsmusik. Om man önskar kan man även få behandlingen ihop med eteriska oljor som har en lugnande effekt på själ och sinne.

Vi jobbar även med även Gua Sha detox behandlingar med Gua Sha kristaller på ansikte och kropp. Som är ett naturligt sätt att dränera kroppen på slaggprodukter och ger en bättre cirkulation i kroppen så den hjälper den egna huden till cellförnyelse. Ihop med dessa behandlingar kan man även få tarotkort/orakelkort lästa ihop med pendelns svar om det är något man vill komplettera med.

Alla kristallhealing behandlingar utförs även på distans samt även tarot/orakel läsning med pendel.(inte Gua Sha och Soundhealing) 

Välkomna till en fantastisk upplevelse hos den enda Certifierade Kristallhealern i Uppsala där utbildningen är kvalitetssäkrad och godkänd av Svenska Friskvårdsförbundet och även Internationellt Ackrediterad av IPHM (The International Practitioners of Holistic Medicine)

Scroll to Top