Salong Artistas

BAZGIR & VELJKOVIĆ GRUNDADES 2018 MED EN VISION ATT ERBJUDA LYXIGA SKÖNHETSPRODUKTER TILL VARDAGLIGA PRISER.

BAZGIR & VELJKOVIĆ grundades med ett enda mål: Att erbjuda kvalitetsprodukter till rimliga priser för den moderna mannen.Varumärket kombinerar skandinaviskt design med internationell livsstil. Idag finns det få varumärken med helhetslösning inom skönhet för män, det ska Bazgir & Veljkovic ändra på, med en vision att bli det främsta varumärket inom skönhet för män. Bazgir & Veljkovic’s driv är att ständigt tillförse marknaden med produkter inom hudvård, hårvård och skäggvård för att tillgängliggöra och bibehålla en gentleman’s kod. 

Till våra värderingar tillhör också hållbarheten och att värna om miljön. Vi på Bazgir & Veljkovic är därmed mycket noggranna med att råvarorna är av toppkvalité och kommer från pålitliga källor. Teamet besöker leverantörerna kontinuerligt för att säkerställa att material och råvaror samt arbetsvillkor möter rimliga krav. Alla våra produkter är tillverkade i Stockholm. Bazgir & Veljkovic är eco-certifierade av Ecocert som är ett av de största organen i Europa. 

Vi på Bazgir & Veljković tror på att må bra, se bra ut samt dofta gott. Därmed är vårt motto – Secure Your First Impression!

Lyxigt designade produkter för den moderna mannen. Bazgir & Veljković’s lockande produkter ger en känsla utav toppkvalité som höjer självförtroendet för att säkra ditt första intryck. Hos oss hittar du allt inom hud, hår och skäggvård för män. Produkter skapade av män för män. Varje produkt är skapad noggrant och detaljerad för att ge den absolut högsta upplevelsen utav elegans. Fånga dagen med pondus och avrunda med stil.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top