Salong Artistas

Aurora Lodin Team Artistas

Ambiosa Barbershop

(Aurora Ambiosa Barbher)

År 2018 tog Aurora Lodin steget till att följa sin dröm inom frisörbranschen efter att ha jobbat som lashstylist i 5 år. Redan som ung vittrade hon passionen för texturerade korta frisyrer på både män & kvinnor. Struktur, teknik & textur sitter fint i hennes arsenal. Förutom att du får en skräddarsydd frisering, får du också en givande stund för dig själv, lämna bekymren utanför dörren & låt henne ta hand om ditt hår. Aurora avgudar rörelse & sång, hon har insikt om sånt man inte vågar prata om. Tala ur skägget om hur du vill se ut & vara, tillsammans kan vi skapa det underbara.

Tel: 0737361636

aurora.ambiosa@gmail.com

Aurora Lodin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top