Salong Artistas

Nytt Bokningssystem (Voady)

Vi på Salong Artistas vill informera alla våra kunder om att vi, från och med torsdag 6 april 2023, kommer byta bokningssystem till Voady.
Vi kommer alltså inte längre använda oss av Bokadirekt utan för att boka eran tid hos oss så går ni antingen in via våran hemsida salongartistas.se och trycker på  bokningslänken där eller via länkarna på våra Instagram det går även att söka via Google så kommer ni vidare där. Alla ni som har en bokad tid i april och maj kommer vi boka om i det nya systemet. Så ni kommer få en ny bokningsbekräftelse till eran mail. Om ni vet att ni har en bokad tid och inte får en bekräftelse idag så hör av er till oss. Ni kommer som vanligt även få sms påminnelse 48h innan eran bokade tid.
Allt är alltså som vanligt bara ett annat system.

https://bokning.voady.se/salongartistas

Hur man bokar i vårat nya bokningssystem.

Lägg till Hemskärmen som en APP

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top