Salong Artistas

Dapper Dan

Dapper Dan föddes i England 2011 när ett flertal engelska barberare gick samman för att ta fram stylingprodukter som håller vad dem lovar och tillgodoser den moderna gentlemannens alla stylingbehov samtidigt som varumärket går i 30-talets tecken med en klassisk tidlöshet och elegans. 

2012 släppte Dapper Dan hårvaxet Matt Paste och det blev en stor succé hos både barberare och konsumenter.Därefter har Dapper Dans utbud växt sig större och innehåller nu flera olika sorters hårvax, pomada, skäggolja, rakprodukter och en 100% veganvänlig tvål.Den gemensamma nämnaren för all Dapper Dans produkter är den genuina vintagekänslan och fantastisk kvalité.

Dapper Dan was founded in Sheffield, England in 2011; born of frustration with the less than adequate products available to gentlemen to fulfil their styling needs.

Our products were developed over a ten year period by professionals in the trade, determined to create a unique and compact styling range. In 2012, Dapper Dan Matt Paste was launched and quickly became the most versatile matt styler we had ever experienced.In 2014 we added a Deluxe Pomade and a Matt Clay to the range, and since then we’ve worked non-stop to release even more top quality products – from oil-based water-soluble Heavy Hold Pomade to 100% vegan friendly Vegetable Soap and more!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *